Avançar para o conteúdo principal

Masala Tea

Ingredients:

Water 2 cups
Milk 1 cup
Sugar to taste
Tea leaves 3 tsp.
Black pepper 3-4
Cloves 2
Green cardamom powder 1/4 tsp.
Brown cardamom powder 1/4 tsp.
Ginger 1/2 inch
Aniseed 1/2 tsp.

Method:

1. Heat water in a pan.
2. Add sugar and tea masala (black pepper, cloves, green cardamom powder, brown cardamom powder, crushed ginger, aniseed) and bring it to boil.
3. Reduce the heat. Let it boil for another 5 minutes on low heat with pan partially covered.
4. When the bubbles start coming up, add tea leaves and milk.
5. Bring 3-4 boils and then switch off the gas.
6. Strain into the cups. Masala tea is ready to serve.

Comentários

Mensagens populares deste blogue

PARABÉNS, Rosy,

por estes dois anos que estás na nossa companhia, por fazeres parte desta familia ou tribo (goesa), e por estares neste pais bonito... Mudaste de Barcelona para Portugal deixaste os amigos e amigas e ganhaste novos tudo em nome do amor Apesar de estares longe da tua familia, tens a familia no teu coração, e aqui ganhaste uma segunda familia, logo no primeiro dia que aqui chegaste.. Dois anos já passaram, Agora mais anos virão, e estaremos sempre aqui.. e ali, somos sempre as viajantes... Para ti: Beijos e muitos besossssss.......